Poštovan*********,

Vaš aktivacijski kôd i inicijalna lozinka za mToken je ***, a korisnički identifikator ***. Korisnički identifikator prilikom aktivacije mTokena upisuju samo oni korisnici koji mToken aplikaciju koriste na iOS sustavu.

Preuzimanje aplikacije mToken.

Po aktivaciji mTokena prijavite se u produkcijski sustav e-Dnevnika, a nakon 18. 5. 2015. bit će moguće vježbati i u testnom sustavu.

U e-Dnevnik se prijavljujete AAI@Edu.hr elektroničkim identitetom („CARNetovim e-mailom“) i jednokratnom lozinkom koju je generirao mToken po upisivanju PIN-a i koji ćete izabrati prilikom aktivacije.

PIN je osobni i tajni broj koji treba čuvati poput PIN-a bankovne kartice ili mobitela ili ključa od kuće i auta. PIN se ne smije moći povezati s vama osobno već to mora biti slučajan broj. Loš PIN: godina rođenja djece, datum rođenja, godišnjice braka, kućni broj, godine djece,…

Prema dogovoru na NV edukacija za korištenje e-Dnevnika održat će se po završetku nastavne godine. Do tada snažno preporučam da sami proučite upute za nastavnike i razrednike sa službene CARNetove stranice i prođete tečaj u Loomenu.

Ukoliko budete imali pitanja ili problema javite se, rado ću vam pomoći.

Hvala na suradnji

Print Friendly, PDF & Email
Tags:

Explore More

Upute za promjenu PIN-a za fToken

10. 9. 2015. 0 Comments 1 tag

Molim vas da iz sigurnosnih razloga HITNO promijenite PIN na fTokenu. Po prijavi u e-dnevnik.skole.hr izabrati Postavke > Promijeni PIN. Unos starog PIN-a (1234) i novog tajnog PIN-a (****) izmjenu